Doe je mee? WhatsApp buurtpreventie Berg en Terblijt

Sinds afgelopen week is er ook in Berg en Terblijt een WhatsApp buurtpreventiegroep actief. Tijdens de informatieavond in Café-zaal ’t Vöske vertelden Politie en Gemeente hoe dat nou allemaal zit met zo’n WhatsApp groep en hoe we deze kunnen gebruiken om Berg en Terblijt veiliger te maken. Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Doel
Doel van de WhatsApp groep is het veilig houden van onze buurt.
Alle deelnemers houden samen een oogje in het zeil in onze buurt en kunnen verdachte omstandigheden direct delen met iedereen in de groep. Zo kunnen plannen van verdachte personen verstoord worden en inbraken of andere misdrijven voorkomen.

Hoe werk het?
WhatsApp is een app die je kunt downloaden op je smart phone. Via deze app kun je berichten versturen en ontvangen. In deze app is een aparte groep aangemaakt met mensen die meedoen aan WhatsApp buurtpreventie Berg en Terblijt. Binnen deze groep kun je berichten delen met alle groepleden.

Aanmelden!
Ondertussen is er een beheerder gevonden voor de WhatsApp-groep en zijn de eerste deelnemers afgelopen week aan de groep toegevoegd.
Wil je ook meedoen en toegevoegd worden? Stuur dan een e-mail naar beheerder Marc Geijselaers op bwbergenterblijt@gmail.com. Marc zal dan contact met je opnemen en zorgen dat je toegevoegd wordt aan de WhatsApp-groep.

Lees ook het: informatieformulier + spelregels

De WhatsApp Buurtpreventie groep is een burgerinitiatief dat ondersteund wordt door Kernoverleg Berg en Terblijt, politie en gemeente.